Kupię dyfuzor E46 M3 CSL
-
Re: Kupię dyfuzor E46 M3 CSL
nie wciskam nikomu kitu po prostu było pytanie o kupno dyfuzora tak więc odpowiedziałem na nie nie zależy mi na sprzedaży ponieważ mam swoich stałych odbiorców, a ten produkt jest ciięzki do zdobycia w Polsce .Pokazane zdjęcia prawie wszystkie załączone zdjęcia są to dyfuzory z poliestru z żwic nie jest to prawdziwy carbon tylko tkanina weglowa położona na bez barwnym żelkocie przykryta i przemoczona płótnem lub korematem a na końcach i krawędziach wyłożona mata szklana ponieważ płótno sie nie ułoży ,co do mojej jakości produktów jesteśmy firmą z 15 letnim stażem współpracująca z dużymi fiirmami tuningowymi w europie i wchodząca na polski rynek, wykonuje produkty nie z taniej jakości materiału czyli np: tanich polskich żywić i żelkotów ,tylko renomowanych finlandkich prodócentów dlatego nie ma takiej opcji tak jak na pisałeś że ten produkt ulegnie jakiemu kolwiek po falowaniu ,forma do produkcji dyfuzorów cls została wykonana z oryginału tak więc odzwierciedla w 100% ten sam prodókt i w 100& pasuje w oryginalne miejsca w związku z brakiem czasu rzadko jestem na forum gdy by ktoś miał pytanie numer jest na stronie lub wiadomość email Pozdrawiam
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
A może masz klapę CSL równie dobrą jak ten dyfuzor bo nikt nie ma dobrych zamienników ja jednak nie wierzę w te laminaty mimo wszystko.
Hej to własnie ja pisałem z tobą kilka dni temu na email przez allegro jaka bedzie ta cena dla członków forum widzę ze teraz są po 450 zł??? pisaliśmy wczesniej i wspominałes o niższej kwocie, nie bede pisać tu jakiej ale moze jakoś sie dogadamy po za aukcją DJ_IZBAM mój nic na allegro.on_line_tuning pisze:link do aukcji oczywiście dla członków forum bedzie coś taniej
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22215744
odrazu wczoraj wyczaiłem aukcje.
i jak z klapą CSL jestescie w stanie zrobić równą nie pofałdowaną? jadną juz do poprawki. ale kupił bym jeszcze jedną porządną.
Jak będzie klapa csl dobrej jakości z laminatu w bardzo dobrej cenie to też jestem zainteresowany.
M3 e92 Competition Dkg Edc Mdm ///MPerformance Gts Akrapović Vorsteiner Tecnocraft Seibon Eibach